Kotimainen uutuuspatja antaa mukavimman unen

Monet tutkimukset osoittavat, että laadukkaan ja levollisen unen merkitys on suuri. Hyvä patja auttaa parantamaan merkittävästi unen laatua. Sängyn tärkein ominaisuus on riittävän laadukas, ergonominen patja.

Tamperelaisen Patjastudion kehittämä, kotimainen Ergopipe-patja edustaa innovatiivista patjamuotoilua, jossa on kiinnitetty huomiota unen ergonomiaan. Kotimainen Ergopipe-patja edustaa vaahtopohjaisten patjojen parhainta kärkeä. Manner-Euroopassa jo noin 80 % ihmisistä nukkuu perinteisillä, vaahtopohjaisilla patjoilla.

ergopipe_mainoskuva

Mukavimman unen ergonomia on patjassa

Tamperelaisella Patjastudiolla on lähes 40 vuoden kokemus patjoista ja mittatilauspatjoihin tyytyväisiä asiakkaita riittää.

Patjastudion kehittämä patjauutuus, Ergopipe-patja, edustaa ennennäkemätöntä rakenneratkaisua. Kyseessä on hengittävä ja korkealaatuinen patja, jonka joustavaa rakennetta on taidokkaasti leikattu. Muunneltavissa oleva vaahtopohjainen avosolupatja tuo unen ergonomian uudelle, mukavimmalle tasolle.

Suomalaisen, pitkäikäisen Ergopipe-patjan erinomaisuus perustuu nukkujan kehon painoindeksiin. Patjan kovuusluokka määritellään nukkujan painolle sopivaksi. Ergonomiaa parannetaan eri kovuusluokkiin kuuluvien vaahtopohjaisten tankojen avulla, jotka sijaitsevat patjan sisällä leikatuissa kanavissa. Tankoja vaihtamalla voidaan muunnella patjan ominaisuuksia keholle juuri sopivaksi. Tangoilla voidaan myöhemmin pidentää patjan käyttöikää kustannustehokkaasti ja ekologisesti.

Ergopipe-patjat leikataan mittojen mukaan, sopivaksi lähes sänkyyn kuin sänkyyn. Ergopipe -patjaratkaisu soveltuu kaikenikäisille ja useimpiin sänkymalleihin. Kodin sänkyjen lisäksi patjoja valmistetaan matkailuautoihin, matkailuvaunuihin, veneisiin, päivä-, vanhustenkoteihin sekä sairaaloihin.

Hyvästit pölypunkeille ja valvomiselle

Ergopipe-patjan allergiaturvallisuus on erinomainen. Patja säilyttää hygieniatasonsa ja allergiaturvallisuutensa tavanomaisia ratkaisuja pidempään. Ergopipe-patjaa valmistetaan myös paloturvallisuusluokiteltuna.

Patjastudion kautta ovat saatavissa myös patjojen suojatekstiilit, istuma-asentoon kallistettavat sähkötoimiset vuodemekanismit sekä tyylikkäät sängynrungot.

Mittatilausperiaatteeseen ja uusiin ergonomiaominaisuuksiinsa nähden varsin edullista Ergopipe-patjaa on saatavilla vahvana aluspatjana sekä runkopatjan päälle sopivana, ohuena sijauspatjana.

Kotimainen Patjastudio tarjoaa parhaat ratkaisut parempaan uneen.

Myyntinäyttely sijaitsee Tampereella, osoitteessa

Kolismaankatu 1, Rahola  0400 835 329.

2222